ویدئوهای راهنمای خرید زودپز پارس استیل
دستگاه ثبت شماره موبایل لمسی (دایورت پلاس)
بخارشوی سایا مدل BZ-426
سرخ کن پارس خزر مدل FR-2014
پلوپز 12 نفره مدل تیان tyan پارس خزر
ماهیتابه ۲۰ددسته فلزی بلندقطر 20
قابلمه پارس استیل کد14سایز 14cm
تابه پارس استیل مدل AM03 سایز 16cm
زودپز شف دوقلو 4 و 6 لیتری پارس استیل با درب پیرکس (Chef اصل)
امتیاز 2.80 از 5
آفروز | پیشنهادات وودمارت
دستگاه ثبت شماره موبایل لمسی (دایورت پلاس)
دستگاه ذخیره شماره موبایل مشتریان دایورت
2,600,000 تومانبخارشوی سایا مدل BZ-426
سرخ کن پارس خزر مدل FR-2014
پلوپز 4 نفره مدل تیان101 tyan
1,242,900 تومانپلوپز 16 نفره مدل 361TS پارس خزر
2,095,600 تومانپلوپز 8 نفره مدل تیان181 tyan
1,454,600 تومانزودپز شف دوقلو 4 و 6 لیتری پارس استیل با درب پیرکس (Chef اصل)
امتیاز 2.80 از 5
تابه پارس استیل 24 – سایز 24cm
تابه پارس استیل مدل 20 – سایز 20cm
ماهیتابه ۲۰ددسته فلزی بلندقطر 20
تابه پارس استیل مدل AM03 سایز 16cm
قابلمه پارس استيل مدل 18 – سايز 18
قابلمه پارس استیل کد14سایز 14cm
دستگاه ثبت شماره موبایل لمسی (دایورت پلاس)
بخارشوی سایا مدل BZ-426
سرخ کن پارس خزر مدل FR-2014
پلوپز 12 نفره مدل تیان tyan پارس خزر
ماهیتابه ۲۰ددسته فلزی بلندقطر 20
قابلمه پارس استیل کد14سایز 14cm
تابه پارس استیل مدل AM03 سایز 16cm
مقالات آموزشی پخت و پز پارس استیل
08
خرداد
چگونه زودپز و پلوپز بخريم؟
- ارسال توسط سیدمحمود غفاری
- 0 دیدگاه
چگونه زودپز و پلوپز بخريم؟
انواع زودپزها و پلوپزها که در بسياري از آشپزخانه هاي امروز از وساي...
08
خرداد
زودپز یا زودپز با بخارپز ؟
- ارسال توسط سیدمحمود غفاری
- 0 دیدگاه
/دکتر نوروزی طبخ غذا با زودپز را به دلیل فشار و دمای بیش از 250 درجه داخل ظرف را نام...
08
خرداد
زودپز سبب حفظ ارزش مواد غذایی میشود
- ارسال توسط سیدمحمود غفاری
- 0 دیدگاه
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: در روش پخت تحت فشار( استفاده ...
08
خرداد
فواید استفاده از زودپز و مدل های آن
- ارسال توسط سیدمحمود غفاری
- 0 دیدگاه
آبگوشت، قرمه سبزی و قیمه از غذاهای لذیذی هستند که در فرهنگ ایرانی طرفدارای بسیار زیا...
08
خرداد
آیا زودپز برای پخت غذا انتخاب مناسبی است؟
- ارسال توسط سیدمحمود غفاری
- 1 دیدگاه
بسیار منطقی است که درباره تاثیراتی که دیگ زودپز روی مواد غذایی میگذارد بدانیم، چون...