آموزش

تفاوت بین زودپز آلومینیومی با استیل در چیست؟

تفاوت بین زودپز آلومینیومی با استیل در چیست؟

زودپز آلومینیومی سبک و ارزان است و همچنین به دلیل اینکه آلومینیوم رسانای خوب گرما است, گرمای یکنواختی را پخش می کند. اما در هنگام استفاده زیاد و سنگین از زودپز آلومینیومی باید به نقص ذاتی آلومینیوم که رنگ پریدگی و زنگ زدن آن است توجه داشت(هرچند که این بر روی نحوه پخت غذا تاثیر نداد). هزینه کمتر می تواند دلیل اصلی برای انتخاب زودپز آلومینیومی باشد. زودپزهای از جنس استیل زد زنگ مقداری سنگین تر و گران تر هستند. طبیعت بسیار مقاوم استیل ضدزنگ امکان استفاده از آن برای مدت های بسیار طولانی را فراهم می کند و نیز سطح زیبا و درخشنده آن توجه را جلب می کند. اما عیبی که استیل دارد این است که رسانایی خوبی برای گرما نیست. به همین دلیل استفاده از مدل های چند لایه که در آنها یک صفحه آلومینیومی در لایه بیرونی سطح زیری زودپزقرار داده می شود،  بهترین گزینه خواهد بود. این کار به خوبی مشخصه گرمایی زودپز استیل را بالا می برد و محل های گرم نقطه ای(چون استیل رسانای خوب گرما نیست نقاطی از آن به صورت تنها بسیار داغ می شود که موجب پخت غیریکنواخت غذا در آن می شود) را که در وسایل پخت و پز استیل معمول هستند را حذف می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *